Onze diensten

management scan excelleren verbeterpotentieel organisatie

De organisatiescan

Inzicht in wat goed gaat en beter kan

Samen met alle medewerkers creëren wij op teamniveau in 3 dagen inzicht! Aan de hand van ons basismodel geven wij weer hoe de organisatie er op dit moment voor staat. Met hieraan gekoppeld een verbeteradvies op maat.

cultuur transformatie verandering mindset faciliteren

De 30 dagen transformatie

iedere dag effectief samenwerken

In 30 dagen tijd verhogen we samen met medewerkers op teamniveau de effectiviteit. Focus, communicatie, sturing en verbetering! Alles gericht op het resultaat: een effectief team met frisse passie en aantoonbaar betere prestaties. Ga jij de uitdaging met ons aan?

interim management pragmatische verandering organisatie

De tijdelijke wervelwind

Interim management

Heb je een positie vacant op management- of directieniveau? Wil je ondanks deze situatie aan de slag met verandering en optimalisatie van de organisatie? Of wil je graag de focus op het dagelijks proces behouden en een tijdelijke veranderexpert aan boord? Op basis van onze filosofie nemen wij de organisatie mee in deze beweging om een optimale bijdrage te leveren aan de borging van de verandering.

samen realiseren strategie workshop

De verandering

Succesvol veranderen kan alleen samen

Iedereen in beweging! De realiteit leert dat er in iedere organisatie vroeg of laat een verandering nodig is. Het implementeren van de nieuwe strategie, het invoeren van een nieuwe werkwijze of een cultuurverandering. Met onze aanpak  en ervaring zijn we in staat om in korte tijd organisatorische veranderingen te begeleiden. Dit doen we samen met medewerkers én management, want beide zijn onmisbaar voor een goed resultaat.