Over ons

FAQTORi. Gestart in 2013 door Tony van der Hulst als innovatiebureau. Nu helpen we organisaties om beter te presteren door beter gebruik te maken van hun belangrijkste kapitaal: de medewerkers.

We zijn een jong bedrijf met ambitieuze medewerkers die iedere dag impact willen maken. Ons onderscheidend vermogen zijn onze medewerkers. Stuk voor stuk zijn we authentiek, pragmatisch, excellent in ons vakgebied en beschikken we over een no-nonsense mentaliteit en humor. Hierdoor zijn wij iedere dag in staat om onze opdrachtgevers te verrassen met onze aanpak en resultaten!

 

‘Happy employees, excellent performance, excited customers!’


Een organisatie presteert beter als medewerkers tevreden zijn. Als ze het gevoel hebben dat ze serieus worden genomen. Als ze mee mogen denken en beslissen. Want zij hebben de expertise en de ervaring: wat gaat er goed en wat kan er beter? Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal.

FAQTORi creëert samen met alle medewerkers de gewenste verandering in jouw organisatie! Dit doen we bij teams, afdelingen, businessunits of hele organisaties. Door onze focus te richten op de mens in de organisatie.