Onze diensten

management scan excelleren verbeterpotentieel organisatie

Verandermanagement met de menselijke inslag

Snel en adequaat samen veranderen

Heb je een project, een programma- of een trainingsvraagstuk? En ben je opzoek naar een oplossing op maat met bevlogen externe ondersteuning? Binnen FAQTORi beschikken we over de juiste expertise. Of het nu een projectmanager, programmamanager of trainer is. Door onze expertise, effectieve werkwijze en filosofie wordt niet alleen het gewenste resultaat geboekt, maar neemt de bevlogenheid op de werkvloer ook toe: iedereen doet mee, iedereen viert mee!

cultuur transformatie verandering mindset faciliteren

Training ‘on the job’

Iedere dag effectief samenwerken

Wil je maximaal presteren met jouw team? Wil je aan de slag met zelfsturing of het creëren van High Performance teams (HPT)? Wij hebben de expertise om jou hierbij te helpen! Dit doen we door een op maat gemaakt advies, op basis van inzicht in wat al goed is en wat beter kan. Plus, we helpen je bij stappen zetten in de richting van een effectief team. Een effectief team met bevlogen medewerkers! 

interim management pragmatische verandering organisatie

Excellente operationeel leidinggevenden

Selecteren, leveren en ontwikkelen

De belangrijkste schakel in een organisatie is de operationeel leidinggevende. Zijn gedrag en werkwijze zijn direct van invloed op de prestaties en de mate van bevlogenheid binnen het team. Wil je weten in welke mate een of meerdere operationeel leidinggevenden binnen jouw organisatie excelleren? Wil je de bevlogenheid in een team verhogen? Betere prestaties bereiken? Met behulp van onze expertise zijn we in staat om de kracht en het verbeterpotentieel van operationeel leidinggevenden in kaart te brengen. En coachen we iedere leidinggevende zodat hij een volgende stap zet in het excelleren. Is er een functie van operationeel leidinggevende vacant? Wij kunnen je helpen bij het selecteren en/of leveren van een excellente operationeel leidinggevende. 

samen realiseren strategie workshop

Effectieve werkomgeving

Succesvol veranderen kan alleen samen

Bevlogenheid bij medewerkers op de werkvloer wordt niet alleen beïnvloed door hoe je met elkaar samenwerkt en het aanbrengen van focus en structuur. Ook de werkplekomgeving is hier direct op van invloed. Ben jij die saaie demotiverende muren zat en wil je ook weer een inspirerende en effectieve werkomgeving? Wil je weer energie krijgen van en op je werkplek? Wij halen alles uit de kast. Wij hebben de expertise en het pragmatisme om jou te helpen bij het creëren en implementeren van een effectieve werkomgeving, afgestemd op de behoefte van de medewerkers. Iedereen fijn op zijn plek!